Bagagehangmat

25,00

De handige bagageberger in of onder de daktent.

Met het ontwerpen van de bagagehangmat zijn we er in geslaagd om simpel en snel opbergruimte in of onder een daktent te creëren. In de nok van de daktent leg u er gemakkelijk kleding of een boek in. Onder de daktent is de bagagehangmat ideaal om schoenen droog en van de grond af te bewaren.

De bagagehangmat is gemaakt van een 40cm bij 80cm fijnmazig net. Door de netstructuur is ook vanaf de onderzijde gemakkelijk zien wat er in zit. Als de bagagehangmat onder de daktent voor schoenen wordt gebruikt, valt het zand gewoon door het net heen.
Bij het opvouwen van de daktent kan de bagagehangmat gewoon in de tent blijven hangen.

.

De handige Bagagehangmat in of onder de daktent

Met het ontwerpen van de bagagehangmat zijn we er in geslaagd om simpel en snel opbergruimte in of onder een daktent te creëren. In de nok van de daktent leg u er gemakkelijk kleding of een boek in. Onder de daktent is de mat ideaal om schoenen droog en van de grond af te bewaren.

De bagagehangmat is gemaakt van een 40cm bij 80cm fijnmazig net. Door de netstructuur is ook vanaf de onderzijde gemakkelijk zien wat er in zit. Als de mat onder de daktent voor schoenen wordt gebruikt, valt het zand gewoon door het net heen.
Bij het opvouwen van de daktent kan de mat gewoon in de tent blijven hangen.

Specificaties

• Prijs: € 18,-
• Kleur: zwart;
• Materiaal: 100% polyester (kunststof clips) ;
• Afmeting verpakt: 40cm x 10cm x 1cm (lxbxh);
• Afmeting uitgepakt: 80cm x 40cm (lxb);
• Gewicht: 100g;

Gerelateerde producten

Accessoires

Skykamp ondertent

789,00

Accessoires

Zitterik

25,00