Schuifwand

155,00

De schuifwand is een trapeziumvormige wand aan de bovenzijde voorzien van een pees en aan de onderzijde voorzien van 5 lussen voor grondharingen. Met de pees kan de de schuifwand heel eenvoudige in de bodemplaat van de daktent worden geschoven zowel aan de linker als aan de rechterzijde van de daktent. De schuifwand geeft u de mogelijkheid om wind, regen of zonvrij plekje te creëren onder de daktent.

De schuifwand is bruikbaar op zowel de 140CS als de 140CL daktent maar ook op andere merken daktenten is deze schuifwand bruikbaar wel moet de bodemplaat voorzien zijn van een pees profiel. De schuifwand heeft een hoogte van 2,3m waardoor de hoogte van de auto waar de daktent op staat geen probleem is voor het gebruik van de schuifwand.

De schuifwand kan ook gebruikt worden als een luifeltje indien u gebruik maakt van tentstokken. Door deze aan de onderkant van de schuifwand te steken en vast te zetten met scheerlijnen is het kleine luifeltje ook gemakkelijk op te zetten.

De schuifwand is een ideale manier om onder uw daktent snel een afgeschermd hoekje te creëren.

.

De schuifwand is een trapeziumvormige wand aan de bovenzijde voorzien van een pees en aan de onderzijde voorzien van 5 lussen voor grondharingen. Met de pees kan de de wand heel eenvoudige in de bodemplaat van de daktent worden geschoven. Zowel aan de linker als aan de rechterzijde van de daktent. De wand geeft u de mogelijkheid om wind, regen of zonvrij plekje te creëren onder de daktent.

De schuifwand is bruikbaar op zowel de 140 S als de 140 L daktent. De wand is ook geschikt voor andere merken daktenten. De bodemplaat moet wel voorzien zijn van een pees profiel. De schuifwand heeft een hoogte van 2,3 meter. Door deze fraaie lengte is het gebruik van de daktent geschikt voor nagenoeg elke auto.

De schuifwand kan ook gebruikt worden als een luifeltje indien u gebruik maakt van tentstokken. Door deze aan de onderkant van de schuifwand te steken en vast te zetten met scheerlijnen is het kleine luifeltje ook gemakkelijk op te zetten.

De wand is een ideale manier om onder uw daktent snel een afgeschermd hoekje te creëren.

Specificatie

• Kleur: groen, bruin of zand;
• Materiaal: 280g canvan (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm,
• ripstop en UV-bestendig;
• Afmeting in tas: 40cm x 30cm x 5 cm (lxbxh);
• Afmeting opgezet: 250/125cm x 230cm (bxh);
• Gewicht: 2 kg.

Gerelateerde producten

Accessoires

Skykamp ondertent

789,00