140 L

130 ,- (Per week)

De 140 L is de grootste katoenen daktent in het assortiment van DakOp, en kenmerkt zich door zijn volledig overkapte ingang waarbij er een mogelijkheid is om aan de onderzijde van de daktent een ondertent te ritsen waardoor men altijd droog en beschut de daktent kan binnen gaan. De daktent heeft nog een tweede ingang. Deze tweede ingang heeft net zoals bij de 140CS daktent een luifel.

In de daktent ligt een 6cm dikke matras die voorzien is van een afritsbare en wasbare katoenen hoes. De daktent is uitgerust met twee ventilatie roosters, twee afsluitbare ramen elk voorzien van een luifel en diversen handige opbergvakken. De ramen zijn voorzien van muskietengaas waardoor extra ventilatie erg eenvoudig te realiseren is.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€ 130,= per week (borg € 500,=)

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

Gewenste periode niet beschikbaar? Probeer onze 2e beschikbaarheids- kalender!

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN 2

Beide ingangen van de daktent zijn ook voorzien van muskietengaas. Hierdoor kan de daktent optimaal geventileerd worden. Om het leefklimaat in de daktent verder te verbeteren is de daktent voorzien van een dubbeldakssysteem. Het dubbeldakssysteem zorgt voor nog betere bescherming tegen regen maar het allerbelangrijkst is dat er een isolatie laag wordt gecreëerd waardoor het leefklimaat in de daktent altijd aangenaam is ook op de hele warme dagen maar ook op de koude dagen.
De daktent kan op bijna alle auto’s worden geplaatst. De daktent weegt maar 62 kg en kan op elk type dakdrager worden geplaatst.

Kenmerken

• Het buitendoek(Fly-top): 420D Polyester Oxford met PU coating, Water-dicht tot 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
• Tentdoek (Body): 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
• Transporthoes: Licht grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
• Bodemplaat: Aluminium sandwich plaat met extra versterkingen en nu nog sterker door toepassing van hoge druk verlijming.

Ladder

Aluminum Telescopic Ladder (standaard 2m, optioneel: 2.3m / 2.6m)

Kleur

Bruin, Groen, Zand

Matras

240x140x6 cm Polyester matras met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen

Maat ingeklapt

150 x 125 x 38 cm

Gewicht box

62 kg

Gerelateerde producten

Daktent Huren

140 S

130 ,- (Per week)