ALU-Khosi

180,00 (Per week)

2 persoons daktent

Nieuw in de verhuur: De ALU KHOSI. Dit is de meest compacte daktent in ons assortiment. De daktent is razendsnel klaar voor gebruik: open de shell, klap de bodem uit en zet de vensters open.. en klaar is je 2-persoons slaapplek.

Accesoires en comfort
Bij huur van de Khosi krijg je gratis de beschikking over een fantastisch groot luifel dat beschermd tegen zon en/ of regen en 3 bergzakken voor je persoonlijke spullen. De ALU Khosi daktent is voorzien van een grote ingang met een hor van zeer fijn gaas tegen muggen. Aan beide kanten van de slaapruimte zitten  twee ramen, uiteraard ook voorzien van muggengaas. Onder de matras, met afmeting van 140 x 210 cm, ligt de gebruikelijke anti condens-mat. Aan beide kanten van de matras is een opberg vak aanwezig, zodat ’s nachts nooit lang hoeft te worde gezocht naar de bril of telefoon.
Bij harde wind is het mogelijk om de Khosi in de “stormstand” te zetten. Door de stokken aan de zijkant van het buitendoek te verwijderen kan met behulp van klittenband aan de onderzijde het klapperende doek naar binnen worden gevouwen.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€180,= per week (borg € 500,=)

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

Nieuw in de verhuur: De ALU-Khosi. Dit is onze meest compacte daktent in ons assortiment. De afmetingen van de ingeklapte tent is slechts 159x123x27 cm (lxbxh). De daktent is voorzien van een mooie strakke zwarte aluminium shell van diamond platealuminium en hierdoor een stuk minder kwetsbaar dan de kunststof shell.

Supersnel gereed
De ALU-Khosi is razendsnel klaar voor gebruik:

  1. open de shell,
  2. klap de bodem uit en
  3. zet de vensters open.. en klaar is je 2-persoons slaapplek.

Accesoires
Bij huur van de ALU-Khosi krijg je gratis de beschikking over een fantastisch groot luifel dat beschermd tegen zon en/ of regen. Dit luifel heeft maar liefst een afmeting van 300 x 350 cm en is naar behoefte aan de Khosi daktent te ritsen. Het luifel wordt geleverd met 4 telescoopstokken, scheerlijnen en haringen.
Daarnaast zit bij de Khosi daktent 3 bergzakken voor je persoonlijke spullen. Deze opbergzakken kunnen in een rail onder de bodem worden geschoven en bieden plaats aan bijvoorbeeld schoenen, opladers of andere kampeerattributen.

Comfort
De ALU-Khosi daktent is voorzien van een grote ingang met een binnendeur met zeer fijn gaas tegen muggen. Aan beide kanten van de slaapruimte zitten  twee ramen, uiteraard ook voorzien van muggengaas. Onder de matras, met afmeting van 140 x 210 cm, ligt de gebruikelijke anti condens-mat. Deze ondermatras zorgt dat er een goede klimaathuishouding plaatsvindt tijdens de nachtelijke uren. Aan beide kanten van de matras is een opberg vak aanwezig, zodat ’s nachts nooit lang hoeft te worde gezocht naar de bril of telefoon.
Bij harde wind is het mogelijk om de Khosi in de “stormstand” te zetten. Door de stokken aan de zijkant van het buitendoek te verwijderen kan met behulp van klittenband aan de onderzijde het klapperende doek naar binnen worden gevouwen.

Materiaal
Materiaal tent: Polyester mix met katoen 200 gr. doek, waterproof en brandvertragend
Materiaalspecificatie luifel: Oxford 210D met zilveren coating

Formaat gesloten

159 x 123 x 27

Formaat matras en binnenmaat

148x210x120 cm

Materiaal box

Zwarte aluminium shell van diamond plate

Gewicht box

68 kg

Aantal personen

2 personen

Cover

Hardcover

Merk

KHOSI

Gerelateerde producten

Daktent Huren

DTBD 140 S

150,00 (Per week)

Daktent Huren

DTBD 140 L

150,00 (Per week)