Bagagewagen met deksel

70,00 (per week)

De bagagewagen met deksel, merk Anssems, GT-HT heeft een vriendelijk uiterlijk en zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de aluminium opbouw. De grote laadruimte met een hoogte van 48 cm is goed bereikbaar en veilig afsluitbaar. Een fijne aanhangwangen om te gebruiken voor hobby, werk of vakantie.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€ 70,= per week (borg € 500,=)

Bekijk beschikbaarheid

.

De bagagewagen met deksel, merk Anssems, met deksel heeft een vriendelijk uiterlijk en zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de aluminium opbouw. De grote laadruimte met een hoogte van 48 cm is goed bereikbaar en veilig afsluitbaar. Een fijne aanhangwangen om te gebruiken voor hobby, werk of vakantie.

Sterke constructie
De disselbenen van de GT bagagewagens lopen door tot de achterzijde van de aanhangwagen. Dit zorgt voor optimale vloerondersteuning

Goed afsluitbaar
Het deksel is met dit slot goed en veilig afsluitbaar.

Zichtbaarheid
De verlichting aan voor -en achterzijde is helder en goed zichtbaar in het verkeer. De lange zijde is voorzien van duidelijke reflectoren.

Dissel
De Anssems GT bagagewagen met deksel; met een breedte van 101 cm zijn voorzien van een rechte kokerdissel. De modellen met een breedte van 126 zijn voorzien van een V-dissel uit U-profiel.

Bindrail
In het geïntegreerde bindrail, aan de binnenzijde van de laadbak, kunt u bindogen op elke gewenste plaats positioneren. Zo kunt u uw lading eenvoudig vastzetten.

Kenmerken

  •  Sterke constructie
  •  Goed afsluitbaar
  •  Zichtbaarheid
  •  Dissel
  •  Oplooprem
  •  Bindrail

 

 

Afmetingen

211 x 126 x 48

Gewicht

Tot 750 KG

Cover

Hardcover, Softcover

Gerelateerde producten

Daktent Huren

DTBD 140 S

160,00 (per week)

Daktent Huren

DTBD 140 L

170,00 (per week)