140 S

130 ,- (Per week)

De 140 S is de kleinste katoenen daktent in het assortiment van Dare To Be Different “DTBD”, en kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. De daktent is aan twee kanten toegankelijk waarbij er boven elke ingang van de daktent een luifel aanwezig is. Eén ingang is voorzien van een telescopische ladder. In de daktent ligt een 6cm dikke matras die voorzien is van een afritsbare en wasbare katoenen hoes.

De daktent is uitgerust met twee ventilatie roosters, twee afsluitbare ramen elk voorzien van een luifel en diversen handige opbergvakken. De ramen zijn voorzien van muskietengaas waardoor extra ventilatie erg eenvoudig te realiseren is. Beide ingangen van de daktent zijn ook voorzien van muskietengaas. Hierdoor kan de daktent optimaal geventileerd worden.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€ 130,= per week (borg € 500,=)

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

Gewenste periode niet beschikbaar? Probeer onze 2e beschikbaarheids- kalender!

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN 2

Om het leefklimaat in de daktent 140 S verder te verbeteren is de daktent voorzien van een dubbeldakssysteem. Het dubbeldakssysteem zorgt voor nog betere bescherming tegen regen maar het allerbelangrijkst is dat er een isolatie laag wordt gecreëerd waardoor het leefklimaat in de daktent altijd aangenaam is ook op de hele warme dagen maar ook op de koude dagen.

De daktent 140 S kan op bijna alle auto’s worden geplaatst. De daktent weegt maar 61 kg en kan op elk type dakdrager worden geplaatst.

Kenmerken

• Het buitendoek(Fly-top): 420D Polyester Oxford met PU coating, Water-dicht tot 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
• Tentdoek (Body): 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
• Transporthoes: Licht grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
• Bodemplaat: Aluminium sandwich plaat met extra versterkingen en nu nog sterker door toepassing van hoge druk verlijming.

Ladder

Aluminum Telescopic Ladder (standaard 2m, optioneel: 2.3m / 2.6m)

Matras

240x140x6 cm Polyester matras met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen

Uitgevouwen afmetingen

bxlxh 143 x 240 x 126 cm

Maat ingeklapt

150 x 125 x 38 cm

Gewicht box

61 kg

Gerelateerde producten

Daktent Huren

140 L

130 ,- (Per week)