Dutch roofspace 140

190,00 (per week)

2 persoons daktent  olijfgroene daktent

Dutch Roof space 140

HardCover Daktent – Dutch Roof Space

  • De Roof Space is de eerste opvouwbare hard cover daktent op de markt, met een robuuste aluminium hard cover koffer die het traditionele dunne PVC-zeildoek van vorige generaties daktenten vervangt.
  • De innovatieve constructie en gasdrukveren maken het openen en sluiten van de daktent moeiteloos, terwijl de esthetiek, aerodynamica en rijcomfort worden verbeterd.
  • Panoramamodus: Deze daktent biedt meer dan alleen een slaapplaats. Met de unieke panoramamodus creëer je je eigen dakterras en blijf je één met de omgeving. Optioneel muskietennet houdt insecten buiten.
  • Interieur: Het ruime interieur biedt plaats aan 2-3 personen en is goed verlicht dankzij de grote raamopeningen rondom, voorzien van muskietennetten. Het te openen panoramavenster in het dak stelt je in staat om de sterrenhemel te bewonderen, zelfs bij slecht weer, waardoor je in verbinding blijft met de omgeving.

.

Wat kun je verwachten van de Dutch Roofspace?

De Dutch Roofspace Hardcover in gesloten toestand:

Het openen en sluiten verloopt moeiteloos dankzij de gasdrukveren. Dankzij het compacte en aerodynamische aluminium deksel neemt het slechts minimale ruimte in op het dak van de auto, met afmetingen van slechts 136 cm x 156 cm x 21 cm. In gesloten toestand heeft het een hoogte van slechts 21 cm. Deze lichte cover is eenvoudig op vrijwel elke auto te monteren. Het biedt voldoende ruimte voor al je slaapbenodigdheden en de ladder.

De Dutch Roofspace geopend:

Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt de harde schaal een verdubbeling van het slaapoppervlak. Je kunt genieten van een unieke panoramamodus. Het is uitgerust met een hoogwaardig koudschuim matras met standaard anti-condensmat. Dankzij speciale openingen zorgt het voor optimale ventilatie. Het is ontwikkeld door Duitse ingenieurs en vervaardigd met hoogwaardige materialen van topkwaliteit.

Technische specificaties:

Wanneer de Dutch Roofspace geopend is, meet deze 255 cm in lengte, 146 cm in breedte en heeft een binnenhoogte van 130 cm. In gesloten toestand heeft de harde hoes afmetingen van 156 cm in lengte, 136 cm in breedte en een hoogte van 21 cm. Het matras heeft een afmeting van 135 cm x 200 cm, en er is voldoende ruimte aan zowel het hoofd- als voeteneinde om spullen in de tent op te bergen. De Dutch Roofspace weegt inclusief matras 67 kg.

Formaat gesloten

156x136x21 cm

Formaat matras en binnenmaat

255x146x130cm, dus geopend

Materiaal box

aluminium hardcover

Gewicht box

67kg incl. matras

Aantal personen

2 + 1 kind

Cover

Hardcover

Merk

Dutch RoofSpace

Gerelateerde producten

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €2249,00.Huidige prijs is: €2049,00.

Daktent Kopen

DTBD 140 L daktent

2095,00