iKamper X-Cover (in 2021 niet meer verkrijgbaar)

3299,00

 

iKamper X-Cover – Daktent en dragen inéén
De volgende revolutie op daktentgebied. Tot nu was de ruimte op je autodak om je andere sportuitrusting mee te nemen door de daktent bezet. Met de nieuwe iKamper X-Cover openen zich ineens nieuwe mogelijkheden.

De nieuwe afdekking spaart tijd en energie
Het sluiten van een daktent met een reguliere PVC- afdekhoes is, vooral bij hoge voertuigen, soms een sportieve activiteit. De nieuwe *gepatenteerde hoes sluit alleen dat wat nodig is aan de zijden, tussen de waterdichte bodem en deksel. De PVC hoes is geïntegreerd en wordt met een stevige, waterdichte ritssluiting gesloten. Met 55 kg is de X-Cover, ondanks zijn grootte, een absolute lichtgewicht onder de daktenten. Daardoor is deze ook geschikt voor kleinere voertuigen.

iKamper X-Cover

De nieuwe sluiting spaart tijd en energie bij de iKamper X-Cover

Het sluiten van een daktent met een reguliere PVC- afdekhoes is, vooral bij hoge voertuigen, soms een sportieve activiteit. De nieuwe gepatenteerde hoes sluit alleen dat wat nodig is aan de zijden, tussen de waterdichte bodem en deksel. De PVC hoes is geïntegreerd en wordt met een stevige, waterdichte ritssluiting gesloten. Met 55 kg is de X-Cover, ondanks zijn grootte, een absolute lichtgewicht onder de daktenten. Daardoor is deze ook geschikt voor kleinere voertuigen.

Comfortabel voor 3-4 personen

Het reusachtige kingsize bed biedt ruimte voor het hele gezin. In geopende toestand is de daktent
230 x 190 cm groot. De supercomfortabele en dikke premiummatras garandeert
heerlijk slapen.

Daktent en drager inéén

Het bijzondere van de iKamper X-Cover is de mogelijkheid de daktent tegelijkertijd als dakdrager te kunnen gebruiken. Fietsen of een kajak kunnen eenvoudig op de dakdragers worden meegenomen. Dat geeft volop mogelijkheden voor je volgende vakantie!

Tentbodem

De aluminium bodem van de X-Cover daktent heeft een honingraatstructuur van binnen. Deze constructie is zeer sterk en daarnaast erg licht in gewicht. Het is vuurvast, volledig recyclebaar en biedt isolatie voor het slaapgedeelte van de daktent.

Accessoires

Veel accessoires voor de Skycamp zijn grotendeels toepasbaar op de X-Cover. De ladder is met één beweging eenvoudig af te nemen. Door de extra dragers bovenop, neem je b.v. gemakkelijk een fiets of kajak mee.

Kenmerken

• Pure estethiek (Reddot Award 2019)
• Dakvenster
• Veel organizers
• Uitbreidbaar
• PVC hoes

Gewicht

55kg

Formaat gesloten

L 195 en B 120 x H 29/34 cm

Formaat geopend

230cm x 190cm x 110cm

Slaapplekken

3 volwassenen / 2 volwassenen & 2 kinderen

Dikte matras

6,5cm

Aantal personen

2 + 1 kind, 2 personen

Kleur

Bruin/grijs

Cover

Hardcover

Merk

iKamper

Pure estethiek

Niet voor niets is de X-Cover geprezen met de ‘reddot award’ voor beste design. Het lijnenspel van de daktent zorgt voor een mooi totaalbeeld op het voertuig.

Veel accessoires voor de Skycamp zijn grotendeels toepasbaar op de X-Cover.

De ladder is met één beweging eenvoudig af te nemen.

Gerelateerde producten

4080,00

Daktent Kopen

DTBD 140 S daktent

1695,00

Daktent Kopen

DTBD 140 L daktent

1895,00