Adventure 165

165,00 (Per week)

2 persoons daktent grijze daktent

Adventure 165

Bij geen andere tent van Dakop is de sterrenhemel zo dichtbij. Beleef deze comfortabele slaapplek op het dak van uw auto of aanhanger. De Adventure daktent is onze favoriete oplossing, wanneer we in het weekend spontaan met de auto aan de alledaagse sleur willen ontsnappen. Hierbij staat plezier duidelijk centraal – evenals gebruiksgemak.

Want de Adventure daktent ontvouwt zichzelf in luttele seconden tot een verbazingwekkend comfortabele woonruimte met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.

De reusachtige slaapruimte met een hoogwaardige 8 cm dikke matras bereikt u overigens ook zonder problemen de meegeleverde ladder. Waar u ook heen reist: de tot een pakketje gecomprimeerde daktent is op de auto nauwelijks zichtbaar.

Tip:
Let u eens op de voordelen van een daktent t.o.v. een reguliere tent. U heeft minder last van optrekkende kou, de daktent zet u net zo snel op als een pop-up tent, uw kofferruimte is vrij, de daktent wordt niet vies wanneer u eens op een drassige plek moet staan, u maakt van uw eigen auto tijdelijk een eenvoudige camper tegen een fractie van de investering, etc. Combinaties van kamperen in een daktent met ongelooflijk veel hobby’s is daarom een voor de hand liggende optie.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€170,= per week (borg € 500,=)

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

Artikelnummer: Adv Categorieën: , Tags: ,

Adventure 165

Bij geen andere tent van Dakop is de sterrenhemel zo dichtbij. Geniet van de sterren dankzij de twee panorama dakvensters. Want de Adventure 140 ontvouwt zichzelf in luttele seconden tot een verbazingwekkende comfortabele woonruimte met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.

De reusachtige slaapruimte met een hoogwaardige 8 cm dikke matras bereikt u overigens ook zonder problemen de meegeleverde ladder. Waar u ook heen reist: de tot een pakketje gecomprimeerde daktent Adventure 165 is op de auto nauwelijks zichtbaar.

Binnentent (optioneel)

Door ademen, zweten of koken ontstaat veel vocht, wat vooral bij koude nachten kan gaan condenseren aan de binnenzijde van de daktent. Om dit effect te verminderen, hebben we een binnentent ontwikkeld. Het wordt simpelweg eenmalig aan het binnenframe van de daktent bevestigd, waardoor een dubbelwandige daktent ontstaat. En daarna vouwt deze gewoon met de daktent in en uit. De binnentent bestaat uit 100% katoen en heeft ritssluitingen aan iedere zijde, evenals bij de vensters om in een betere beluchting te voorzien op hete dagen.

Bagagenet (standaard)

opbergruimte heb je nooit genoeg! Daarom hebben we het nieuwe bagagenet voor de nieuwe Adventure daktent ontworpen. Geïnspireerd op de laadbeveiligingsnetten bij vliegtuigen zorgt het nieuwe en extra sterke bagagenet onder de bodem voor extra opbergruimte. Voor campingstoeltjes, speelgoed voor de hond, of je wasgoed. Het Adventure bagagenet is altijd een ideale uitbreiding voor jouw daktent.

Tip:

Let u eens op de voordelen van een daktent t.o.v. een reguliere tent. U heeft minder last van optrekkende kou, de daktent zet u net zo snel op als een pop-up tent, uw kofferruimte is vrij, de daktent wordt niet vies wanneer u eens op een drassige plek moet staan, u maakt van uw eigen auto tijdelijk een eenvoudige camper tegen een fractie van de investering, etc. Combinaties van kamperen in een daktent met ongelooflijk veel hobby’s is daarom een voor de hand liggende optie. Bijzonder interessant is de daktent voor iedereen wiens trekhaak al door een boottrailer, paardentrailer of iets dergelijks bezet is.

Aantal personen

2 personen

Cover

Softcover

Merk

Adventure


Meer woonruimte (ondertent)
Als keuken, kleedcabine, douche of eenvoudig als woonruimte: de ADVENTURE ondertent is altijd een zeer praktische accessoire.

Dankzij het inritsbare kuipzeil in het woongedeelte en de rondom afgesloten wanden blijven bodemvocht en slecht weer waar ze thuishoren: zo ver mogelijk buiten. Maar ook bij fraai weer biedt de ondertent praktische voordelen.

Of u nu een 2,40 m hoge offroader of een lagere combi voor op de weg bezit – de ondertent is verkrijgbaar in verschillende grootten. Eenvoudigweg bij de bestelling in het opmerkingenveld de hoogte van uw voertuig invoeren.

Prijs Ondertent: €489,-
Prijs Ondertent verlenging (25cm): €39,-


Ladder optionele verlenging
De uittrekbare en zeer sterke ladder bestaat uit geanodiseerd aluminium. Om ook in hoge auto’s te komen, is optioneel een verlenging tot 2,40 m mogelijk.

Prijs: €89,-

Technische gegevens


Materialen en verwerking
De tentstof bestaat uit een zeer hoogwaardige 260 g met polyurethaan gecoate RipStop-nylon. Het resultaat is een stevige stof die prettig aanvoelt en goed in vorm blijft.

De tentstof, die ook door het leger wordt gebruikt, is dankzij de RipStop-nylon extra scheurvast en zorgt dankzij de coating voor een maximale waterbestendigheid (600 den, waterkolom: 9000 mm).

De tentbasis bestaat uit een aluminium sandwichplaat. Deze constructie kenmerkt zich door een hoge buigvastheid in combinatie met een extreem laag gewicht en voortreffelijke vlakheid – ideaal voor op het autodak. Ook het tentframe is niet van bordkarton, maar van stevig geanodiseerd aluminium en speciale RVS-componenten. Deze moderne oppervlakveredeling biedt een hoge corrosiebescherming en voelt aangenaam aan.


Ondermatras
Op de aluminium vloer van de tent kan er bij temperatuurverschillen een lichte condensvochtigheid optreden. Om deze te drogen en te voorkomen dat deze in de matras dringt, raden we onze ondermatras aan. Deze bestaat uit een zeer dicht netmateriaal dat, ook bij belasting, altijd een ventilatie van de ondergrond garandeert.

Adventure 165


Ramen
De 2 grote ramen in de Adventure daktent hebben behalve een ultrafijn, stevig muskietennet en een van binnenuit afsluitbare weersbescherming ook een reusachtig regenscherm, dat ook bij hevige regen ventilatie mogelijk maakt.

Gerelateerde producten

Daktent Huren

DTBD 180 L

180,00 (Per week)

Daktent Huren

iKamper Skycamp 2.0

250,00 (Per week)