Een daktent huren doe je eenvoudig en snel bij DakOp.nl!

  • NEDERLANDSE LEVERANCIERS
  • LAGERE HUURPRIJZEN LAAGSEIZOEN
  • PERSOONLIJK
  • FLEXIBEL
Bekijk ons aanbod!
Hardshell daktent

Een daktent huren

Zoek je Dak Op en ga het avontuur aan! Een daktent huren is eenvoudig en snel.
Maak van jouw auto een easy to go camping vervoer en slaapplaats. Door in eerste instantie een daktent te huren is de eerste stap eenvoudig in vergelijking tot het overgaan op het aanschaffen van een daktent. Door eerst gebruik te maken om een daktent te huren kun je gebruik maken van de mogelijkheid om ervaring op te doen in een hardshell of softshell daktent.

Verschillende soorten daktenten

Beide soorten daktenten zijn te huur en dan binnen enkele minuten een ruime slaapplaats. Wij zeggen dan ook snel je Dak Op met onze huur-tent. Door het comfortabele matras heb je een heerlijke nachtrust en toch het vrijheidsgevoel van kamperen. Geen gedoe met hotels onderweg, overal gaan en staan waar je wilt.

DTBD 140 L daktent

140 L

De 140 L is de grootste katoenen daktent in het assortiment van DakOp, en kenmerkt zich door zijn volledig overkapte ingang waarbij er een mogelijkheid is om aan de onderzijde van de daktent een ondertent te ritsen waardoor men altijd droog en beschut de daktent kan binnen gaan.
De daktent heeft nog een tweede ingang. Deze tweede ingang heeft net zoals bij de 140 S daktent een luifel.

Reserveer nu!
iKamper Skycamp 2.0

Skycamp 2.0

Of jij en je gezin met je personenauto een weekend erop uit gaan, of je gaat op avontuur met je terreinwagen om de meest afgelegen plekken te ontdekken. .
De iKamper Skycamp 2.0 daktent is onze favoriete oplossing wanneer we spontaan met de auto de hectiek van alledag achter ons willen laten. Plezier staat hier duidelijk voorop. Maar vooral het gemak waarmee deze daktent wordt opgezet

Reserveer nu!