Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Bekijk alle Dakop Daktenten


Daktent Huren

DTBD 140 S

160,00 (per week)

Daktent Huren

DTBD 140 L

170,00 (per week)
170,00 (per week)

Daktent Huren

femkes Khosi ABS 140

190,00 (per week)

Daktent Huren

femkes JoyCee 140

190,00 (per week)

Daktent Huren

Dutch roofspace 140

190,00 (per week)
190,00 (per week)

Daktent Huren

DTBD 180 L

210,00 (per week)
280,00 (per week)
280,00 (per week)

Daktent Kopen

DTBD 140 S daktent

1950,00

Daktent Kopen

femkes Hopper ABS 124

1999,00

Daktenten

Op deze pagina vind je informatie over een van de meest avontuurlijke trends op het gebied van kamperen, namelijk daktenten. De daktent is de laatste jaren echt in opkomst, en dat is naar onze mening volkomen terecht. Een daktent bezorgt je de ultieme kampeerbelevenis en het is daarnaast ook nog eens bijzonder praktisch. Ben je op zoek naar avontuur of ben je toe aan een nieuwe ervaring? Kies dan voor de daktent! Hieronder kun je meer lezen over wat een daktent precies is, wat voor soorten er zijn, wat het kost en hoe je het beste een daktent kunt monteren.

Wat is een daktent?

Een daktent is een soort tent die je gedeeltelijk bovenop een voertuig kunt plaatsen, waardoor de tent zich enkele meters boven de grond begeeft. Door middel van twee lastdragers kun je de daktent aan de auto vastmaken. Vervolgens kun je met het gebruik van een ladder de tent binnentreden. Daktenten zijn er in alle soorten en maten, waardoor er voor iedereen wel een geschikt type te vinden is. Uiteraard is het wel noodzakelijk om te beschikken over een auto. Het grootste voordeel aan daktenten is dat het een pure vorm van kamperen is, je hoeft slechts je auto te parkeren en de daktent uit te klappen om te genieten. Een bijkomend voordeel aan daktenten is het feit dat ze geschikt zijn voor bijna alle soorten auto’s.

Soorten daktenten?

Bij DakOp bieden we diverse soorten daktenten aan. Indien je zelf over een daktent wilt beschikken dan kan dat al vanaf slechts 1375 euro. Alle daktenten beschikken over voldoende ramen en ingangen. De verschillen tussen de daktenten zitten voornamelijk in de grote, de vorm, de kleuren en diverse extra’s. Zo zijn er zelfs daktenten beschikbaar met twee verdiepingen of zelfs overkappingen. Daarnaast kun je bij ons ook daktenten huren, waardoor het niet per se een grote investering hoeft te zijn. Op dit moment beschikken we over de volgende merken:
 • iKamper
 • CampooZ
 • Dare To Be Different
 • Femkes RooftopTents
 • Tevens beschikken we bij Dakop over over vouwwagens en daktent accessoires, waardoor je bij ons er zeker van kunt zijn dat je geen dingen tekort komt!

  Wat kost een daktent?

  De kosten van een daktent hangen allereerst af van de beslissing of je er een wilt huren of een wilt kopen. Zoals eerder vermeld kun je al een daktent aanschaffen voor 1375 euro. De extreem luxe daktenten zijn beschikbaar vanaf rond de 3000 euro. Het huren van een daktent kan bij DakOp al vanaf 130 euro per week!

  Hoe monteer je een daktent?

  Als je auto beschikt over een dakgoot of reling dan kun je gemakkelijk een daktent installeren. 2 dakdragers zijn minimaal nodig om de daktent te kunnen bevestigen. Wij raden in ieder geval aan om de daktent niet alleen te monteren, aangezien het best zwaar kan zijn en het nodig is om hoog te tillen. Wij van DakOp zullen de daktent professioneel op de auto plaatsen, daarbij krijg je een uitleg om het zelf ook gemakkelijk uit te kunnen voeren. Mochten er vragen zijn kun je altijd contact zoeken met ons.

  Waarom dakop.nl?

  Dakop is opgericht door echte kampeerliefhebbers die mensen graag willen voorzien van tenten die veilig, compact en vooral weinig m2 in beslag nemen! Door de samenwerking met diverse dealers is het mogelijk om voor scherpe prijzen daktenten te kunnen huren of kopen. Wij hopen dat we je interesse hebt kunnen wekken en zijn uiteraard beschikbaar voor vragen en advies! Ons bedrijf bevindt zich in Hengelo en zijn we ook telefonisch te bereiken. Op afspraak helpen we je graag verder! Bovendien kun je op de rest van de website, op Facebook en op Instagram meer informatie vinden over onze goede servic een mooie producten.