Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Daktent kopen


Daktent Kopen

DTBD 140 S daktent

1950,00

Daktent Kopen

femkes Hopper ABS 124

1999,00
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €2249,00.Huidige prijs is: €2049,00.

Daktent Kopen

DTBD 140 L daktent

2095,00
2350,00

Daktent Kopen

femkes JoyCee 140

2850,00

Daktent Kopen

DTBD 180 L daktent

2895,00
2950,00

Daktent Kopen

femkes Khosi ABS 140

2999,00

Daktent Kopen

femkes Khosi ALU 140

3399,00

Daktent Kopen

Dutch roofspace 140

3499,00

Daktent Kopen

DTBD 220 XL daktent

3550,00

Daktent kopen

Eigenaar zijn van een daktent is misschien wel een van de mooiste dingen die er is voor kampeerliefhebbers. De daktent is een relatief nieuwe trend in de kampeerindustrie, maar het is wel een trend die zal voortbestaan en alleen maar populairder zal worden. Want zeg nou zelf, wie wel er nou niet beschikken over de vrijheid en avontuurlijkheid van een daktent? Je bent hier op de juiste plek als je een keuze wilt maken over het aanschaffen van een daktent. Hieronder lees je meer over:
 • de voor- en nadelen van het kopen van een daktent,
 • het verschil tussen kopen of huren,
 • de verschillende soorten daktenten,
 • de prijs van een daktent en
 • waarom je het beste een daktent kunt aanschaffen bij Dakop
 • De voordelen van het kopen van een daktent

  Het kopen van een daktent zorgt voor vele voordelen. Allereerst kun je er zeker van zijn dat je op lange termijn ultieme vrijheid hebt. De daktent is namelijk 100% van jou en je kunt er gebruik van maken wanneer je wilt. Is de weersverwachting naar tevredenheiden hoef je niet aan het werk? Dan kun je gemakkelijk je daktent op je auto monteren en weer vertrekken richting een mooie locatie. Daarnaast is het kopen van een daktent op de lange termijn veel voordeliger dan het huren van een daktent.

  De nadelen van het kopen van een daktent

  Bij het kopen van een daktent zijn er echter wel een aantal nadelen waarmee je rekening moet houden. Allereerst is het zo dat een daktent niet spotgoedkoop is en het echt een langetermijn investering is voor de meeste mensen. Hierdoor is het verstandig dat je zeker weet dat je de daktent nog jarenlang gaat gebruiken. Ook moet je de ruimte hebben om de daktent ergens te kunen opslaan.

  Een daktent kopen of huren

  Het grootste verschil tussen het kopen of het huren van een daktent zit voornamelijk in de kosten. Op de korte termijn is het huren van een daktent voordeliger, maar op de lange termijn is het kopen van een daktent voordeliger. Wij raden daarom aan om goed na te denken over het volgende: “Hoe lang wil ik de daktent gaan gebruiken” . Als dit slechts een jaartje is, kan het misschien verstandiger zijn om te gaan huren. Indien je nog geen gebruik hebt gemaakt van een daktent maar het wel heel graag uit wil proberen dan is huren ook een goede optie. Weet je zeker dat een daktent perfect bij je past? Wacht dan niet te lang en schaf er een aan!

  Soorten daktenten die je kunt kopen

  Er zijn veel verschillende soorten daktenten beschikbaar. Zo kun je al voor een relatief lage prijs beschikken over de standaardversies. Deze types zijn zeker niet teleurstellend, en bieden eigenlijk alles wat je in principe nodig hebt als je gaat kamperen. Wil je toch wat meer ruimte of luxe? Dan kun je er ook voor kiezen om voor een type te gaan die wat meer kost. Ten slotte staan er ook luxe-versies in het assortiment. Deze beschikken bijvoorbeeld over een overkapping, andere materialen en een gestroomlijnde “hardtop” . De daktenten zijn al beschikbaar vanaf ongeveer 1800-1900 euro! De luxere en grotere types kosten uiteraard meer, maar je krijgt er ook veel meer voor. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, wij helpen je graag je DakOp.