DTBD 140 S daktent

1950,00

2 persoons daktent zandkleurige daktent olijfgroene daktent bruine daktent

De DTBD 140 S is de kleinste katoenen daktent in het assortiment van Dare To Be Different “DTBD”, en kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. De daktent is aan twee kanten toegankelijk waarbij er boven elke ingang van de daktent een luifel aanwezig is. Eén ingang is voorzien van een telescopische ladder. In de daktent ligt een 6cm dikke matras die voorzien is van een afritsbare en wasbare katoenen hoes.

De daktent is uitgerust met twee ventilatie roosters, twee afsluitbare ramen elk voorzien van een luifel en diversen handige opbergvakken. De ramen zijn voorzien van muskietengaas waardoor extra ventilatie erg eenvoudig te realiseren is. Beide ingangen van de daktent zijn ook voorzien van muskietengaas. Hierdoor kan de daktent optimaal geventileerd worden.

Artikelnummer: 123 Categorieën: , Tags: , , ,

.

DTBD 140 S daktent

Deze softtop daktent is eenvoudig en snel op te zetten. Door de vele ramen is er veel licht. Daarnaast hebben de ramen ook een blenderingsoptie. Deze zorgt ervoor dat u ook overdag een goede slaapomgeving kan creëren. Omdat de daktent bovenop uw auto staat, heeft u ook ruim uitzicht. We kunnen de daktent leveren in de kleuren groen, bruin of zand.

Beide ingangen van de daktent zijn ook voorzien van muskietengaas. Om het leefklimaat in de daktent verder te verbeteren is de daktent voorzien van een dubbeldakssysteem. Het dubbeldakssysteem zorgt voor nog betere bescherming tegen regen maar het allerbelangrijkst is dat er een isolatie laag wordt gecreëerd waardoor het leefklimaat in de daktent altijd aangenaam is ook op de hele warme dagen maar ook op de koude dagen.

Een ander belangrijk onderdeel van een prettig leefklimaat is ventilatie. De daktent kan optimaal worden geventileerd door twee ventilatieopeningen, twee afsluitbare ramen op de zijkanten en één groot raam tegenover de ingang. De ramen kunnen ook tijdens een regenbui open blijven door de slim geplaatste luifels.

Het verschil tussen de 140 S en de 140 L is dat de 140 S aan beide kanten een luifeltje heeft, terwijl de 140 L aan een kan een luifel heeft en aan de andere kant een compleet overdekte ingang heeft. Hierdoor heeft de 140 L meer uitbreidingsmogelijkheden en wordt je niet nat als je naar binnen gaat. Bij de 140 S kan het zo zijn dat je tijdens regen nat wordt als er veel wind staat. Bij weinig wind zal je ook met de 140 S niet nat worden als je naar binnen stapt.

De DTBD 140 S daktent kan op bijna alle auto’s worden geplaatst. De daktent weegt maar 61 kg en kan op elk type dakdrager worden geplaatst.

Kenmerken

Het buitendoek(Fly-top): 420D Polyester Oxford met PU coating, Water-dicht tot 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
Tentdoek (Body): 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
Transporthoes: Licht grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
Bodemplaat: Aluminium sandwich plaat met extra versterkingen en nu nog sterker door toepassing van hoge druk verlijming.

Ladder

Aluminum Telescopic Ladder (standaard 2m, optioneel: 2.3m / 2.6m)

Matras

240x140x6 cm Polyester matras met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen

Uitgevouwen afmetingen

bxlxh 143 x 240 x 126 cm

Maat ingeklapt

150 x 125 x 38 cm

Gewicht box

61 kg

Aantal personen

2 personen

Kleur

Olijfgroen, Bruin, Zand

Cover

Softcover

Merk

DTBD

Optioneel verkrijgbaar voor deze daktent:

Bagagehangmat, die zowel in de tent, als onder de tent te gebruiken is.
Ventilatie en comfort onder matras.
Ladder 260cm hoog in plaats van 230cm. Meerprijs!
Schuifwand ter bescherming tegen wind, regen en/of zon.

De prijs van deze tent en de bijbehorende opties is gebaseerd op afhalen in Hengelo.
Wij monteren de tent gratis af en samen met jou op het dak van je auto.
Transportkosten: € 75,=

 

Gerelateerde producten

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €2249,00.Huidige prijs is: €2049,00.

Daktent Kopen

DTBD 140 L daktent

2095,00