DTBD 180 L

190 ,- (Per week)

Limited Edition deLUXE Daktent
Dit nieuwste model is beschikbaar in de Sand/Coffee combinatie, heeft unieke raampartijen, waaronder 3 hemelvensters, heeft een ronde daklijn en een overdekte entree. De 180L heeft een bedmaat van 180 x 230cm en is daardoor geschikt voor 3 personen en is zelfs nog uit te breiden met een ondertent voor een 4e of 5e persoon !

De 180L is de deLUX versie door zijn uitgebreide raampartijen en dakvensters is het een heel erg unieke daktent. Het gewicht van de daktent is op moment van schrijven nog niet exact bekent. Maar zal zeker niet meer zijn dan 70kg. Door dit gewicht in combinatie met ruime afmeting is deze tent vooral geschikt voor stationwagons, busjes en terreinwagens, maar hij past natuurlijk ook op een aanhanger of camper. Wij adviseren u graag over het meest geschikte dakdrager voor de combinatie van deze daktent en uw auto.

Deze daktent is uniek in de wereld wat betreft het Design en uitbreidings mogelijkheden.

Tent is te boeken via onderstaande beschikbaarheidskalender.

HUURPRIJS
€ 190,= per week (borg € 500,=)

BESCHIKBAARHEID EN BOEKEN

DTBD 180 L
Dit nieuwste model is beschikbaar in de Sand/Coffee combinatie, heeft unieke raampartijen, waaronder 3 hemelvensters, heeft een ronde daklijn en een overdekte entree. De DTBD 180 L heeft een bedmaat van 180 x 230cm en is daardoor geschikt voor 3 personen en is zelfs nog uit te breiden met een ondertent voor een 4e of 5e persoon !

Het 300 grams doek is standaard. De daktent is met één ladder uitgerust en heeft een hele ruime luifel boven de ingang. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om aan de onderzijde van de daktent een optionele ondertent te ritsen. Ook zonder ondertent heeft de overkapping als voordeel dat de ingang open kan blijven zonder kans op inkijk of inregenen.

De DTBD 180 L is door zijn uitgebreide raampartijen en dakvensters een heel erg unieke daktent. Het gewicht van de daktent is 70kg. Door dit gewicht in combinatie met ruime afmeting is deze tent vooral geschikt voor stationwagons, busjes en terreinwagens, maar hij past natuurlijk ook op een aanhanger of camper. Wij adviseren u graag over het meest geschikte dakdrager voor de combinatie van deze daktent en uw auto.

Een belangrijk onderdeel van lekker slapen is een prettige matras. In de daktent ligt ook nu weer een zes centimeter dik matras. Door de matraslengte van 230cm is deze daktent uitermate geschikt voor langere mensen. Om de matras heen zit een afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen. Verder is de daktent voorzien van diverse handige opbergvakken om ’s nachts een telefoon, bril of zaklamp op te bergen.

Een belangrijk onderdeel van een prettig leefklimaat is ventilatie. De daktent DTBD 180 L kan optimaal worden geventileerd door twee ventilatieopeningen, twee afsluitbare ramen op de zijkanten en twee groot raam tegenover de ingangen. En daarnaast heeft de daktent DTBD180 L ook nog 2 dakramen in het slaap vertrek en 1 dakraam in de entree. De zijramen en de ingangen kunnen ook tijdens een regenbui open blijven door de slim geplaatste luifels. Om insecten buiten te houden zijn de ventilatieopeningen, ramen en de deur voorzien van muskietengaas.

 

Tent en flytop (kleur)

Sand/Coffee combinatie (Geen andere kleur combinaties beschikbaar)

Tent (materiaal)

300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig

Fly-top (materiaal)

420D 100% polyester Oxford met PU-coating, waterdicht tot 2.500mm, ripstop en UV-bestendig

Transporthoes (kleur)

grijs

Transporthoes (materiaal)

PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast

• Optioneel : Ondertent 180L 2,0m: € 795,-
• Ondertent verlenger 0,15m: € 150,-

Afmetingen daktent 180 L

• Matras: 180cm x 220cm x 6cm (lxbxh) polyester met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen;
• Bodemplaat: hogedruk verlijmde aluminium sandwich plaat met extra versterkingen;
• Ladder: 1x aluminium telescopisch, standaard 2.3m (2.6m zijn als optie leverbaar);
• Afmeting in transport hoes: 170cm x 180cm x 30cm (lxbxh);
• Afmeting opgezet: 180cm x 310cm x 126cm (lxbxh);
• Gewicht: 70 kg;

Gerelateerde producten

Daktent Huren

Khosi

165 ,- (Per week)

Daktent Huren

iKamper X-Cover

240 ,- (Per week)

Daktent Huren

iKamper Skycamp 2.0

240 ,- (Per week)