Skycamp / X-cover luifel

iKamper Skycamp 2.0

iKamper is een van de meest geprezen bedrijven als het op kamperen en daktenten aankomt. Het nieuwste product, de Skykamp 2.0, is dan ook geweldig in kwaliteit en mogelijkheden. Bovendien zorgen de daktenten van iKamper voor een authentiek kampeergevoel.

Geschiedenis iKamper

iKamper werd in 2012 opgericht door Soon Park, Zuid-Koreaanse ondernemer die woonachtig is in de Verenigde Staten. In 2014 werd de eerste daktent ontwikkeld en geproduceerd, en sindsdien zijn er al duizenden exemplaren verkocht. De iKamper daktent wordt geëxporteerd naar meer dan 46 landen, waaronder Nederland. Ook staat het bedrijf qua klanttevredenheid hoog in het vaandel met een gemiddeld recensiecijfer van 4,7 sterren.

iKamper Skycamp 2.0

Skycamp 2.0

Het nieuwste product van iKamper is de Skycamp 2.0. Na een crowdfundingactie op Kickstarter in 2017 wist het bedrijf 2,3 miljoen euro in te zamelen met de reguliere Skycamp. Vervolgens bracht iKamper in 2019 de Skycamp 2.0 uit. Deze is sterk verbeterd ten opzichte van de eerste versie maar beschikt uiteraard wel over de belangrijkste aspecten dat het eerste product zo succesvol maakte. Het zorgt namelijk voor een authentiek kampeergevoel.

Het grootste voordeel aan de Skycamp 2.0 is dat het al binnen 60 seconden volledig opgezet kan worden vanuit het dak van je auto. Hetzelfde geldt voor het opbergen van de daktent. Heb je wel eens op vakantie gefrustreerd meerdere uren je tent op proberen te zetten in de brandende zon? Dit hele proces is zoveel makkelijker met de Skycamp!

Daarnaast is de daktent groot genoeg om ruimte te bieden aan 2 volwassenen en 2 kinderen, of 3 volwassenen. De tent is dus ruim en comfortabel genoeg om er op uit te gaan. Ook is het een voordeel dat je alleen maar de auto hoeft neer te zetten en je binnen no-time al gebruik kunt maken van de daktent, waar je maar wilt!

Tevens beschikt de daktent over 3 verschillende ramen, waardoor er veel daglicht binnenkomt. Uiteraard kunnen deze ramen ook gesloten worden, waardoor je gemakkelijk in slaap kunt vallen in de avond. Het dakvenster zorgt er daarnaast voor dat je een geweldig uitzicht hebt op de sterrenhemel.

Ten slotte is de dakkoffer waar de daktent zich bevindt tijdens het rijden erg stevig en betrouwbaar. Ook is het erg goed bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de dakkoffer van de auto af gaat vallen of dat er regen in de tent terechtkomt. Bovendien is het product ook prima tegen wind bestand

Specificaties iKamper Skycamp 2.0

De Skycamp daktent in gesloten koffer van iKamper beschikt over de volgende specificaties:

 • Lengte: 218 cm
 • Breedte: 138 cm
 • Hoogte: 32 cm
 • Gewicht: 70 kilogram
 • Lengte van de ladder: 210 centimeter
 • Geschikt voor: 4 personen

De Skycamp daktent opgezet van iKamper beschikt over de volgende specificaties:

 • Lengte: 218 cm
 • Breedte: 135 cm
 • Hoogte: 110 cm
 • Gewicht: 77 kilogram
 • Lengte van de ladder: 210 centimeter
 • Geschikt voor: 4 personen

Prijzen Skycamp 2.0

De Skycamp 2.0 kan bij Dakop zowel gehuurd als gekocht worden. Indien je de Skycamp 2.0 wilt huren, dan kan dat al vanaf 240 euro per week. Wil je liever de eigenaar zijn van een daktent? Dan kun je bij Dakop de Skycamp 2.0 kopen voor een bedrag van 4080 euro. Vergeet niet dat de Skycamp 2.0 een van de meest complete en technisch hoogstaande producten is, waardoor je zeker geen spijt zult krijgen van je aankoop.

Voor meer vragen of advies kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per mail beschikbaar. Ook kun je op afspraak langskomen om de daktenten te bezichtigen voordat je een beslissing maakt!

Geïnteresseerd in de Skycamp?