Opklapbaar toilet

De sanitairgebouwen op de Nederlandse campings blijven tot 1 juli gesloten. Kan ik dan niet met een daktent op vakantie?

Het antwoord hierop is: ZEKER WEL!! U kunt heerlijk met de daktent naar de camping. Neem gewoon het opklapbaar toilet mee van DakOp Daktenten!

Hoe werkt de eigen WC?

Doordat de sanitair gebouwen nog totjuli gesloten blijven, denken veel mensen dat er tot die tijd geen vakantie met de daktent mogelijk is. Maar dit hoeft geen belemmering te zijn, door je eigen sanitair mee te nemen.

Dit draagbaar toilet bestaat uit een stevig stalen frame met een doorsnede van 21 mm, met een losse toiletbril. Dit frame klap je uit en de wc-bril klik je op het frame en het draagbaar toilet is gereed voor gebruik.
.

Er worden grote plastic zakken bijgeleverd. Deze zak trek je over het frame, of ook tot over de wc-bril waardoor alles schoon blijft en de behoefte netjes wordt opgevangen. De zak kan je dichtknopen en afvoeren. Na gebruik is je eigen WC weer superplat op te vouwen en neemt daardoor weinig ruimte in beslag.

Waar gebruik je je eigen camping sanitair?

Je eigen toilet kan echt overal worden gebruikt. Op de camping, in het bos, zelfs op de parkeerplaats. Naar eigen behoefte kan de mate van privacy worden gecreëerd, door bijvoorbeeld achter het portier van de auto te gaan zitten.

Je kan natuurlijk ook een scherm plaatsen of een tentje over het draagbaar toilet zetten.
Dit bepaalt u zelf!

Prijzen Opklapbaar toilet

Indien je een daktent huurt bij DakOp Daktenten is je eigen WC verkrijgbaar voor € 35,-

Hiervoor krijg je;

  • Een oerdegelijk frame – belastbaar tot 90 kg.
  • Een WC bril, die doormiddel van kunststof klemmen op het frame te bevestigen is
  • 6 stuks grote plastic zakken

Specificaties Opklapbaar Toilet

  • Gewicht: 1,1 KG
  • Afmeting: 39 x 46 x 40 cm
  • Accessoires: 6 opvangzakken

Geïnteresseerd in de opklapbaar toilet?