Campwerk daktent “Ruimte en comfort”

Campwerk

Het bedrijf Campwerk

Het bedrijf Campwerk stelde zichzelf de vraag: ‘hoe reis je met zo veel mogelijk vrijheid, en met zo min mogelijk tijd en geld de wereld over?’ De Campwerk daktent bleek de oplossing te zijn. Inmiddels is Campwerk de specialist op het gebied van compact en stoer kamperen. Inmiddels leveren ze daktenten, tenttrailers, vouwwagens en transporttrailers. Het bedrijf is zowel gevestigd in Nederland als in Duitsland. Ze zijn vaak te vinden op verschillende beurzen en evenementen. Om een sterke positie in de markt te verkrijgen en te voldoen aan de behoefte van de klant worden de prijzen van de producten zo laag mogelijk houden.

Campwerk bij Dakop

Eén van de topmerken waarvan Dakop tenten verhuurt en verkoopt is Campwerk. De Campwerk daktent die Dakop aanbiedt heeft de naam: Adventure 165. Dit is een tweepersoons softshell daktent. De daktenten van Campwerk staan bekend om de vele ruimte, het comfort en de robuuste uitstraling. Dakop heeft niet alleen de Campwerk daktent in het assortiment, maar ook de Adventure ondertent.

Campwerk daktent Adventure 165

De Adventure 165

In geen andere tent slaap je zo dicht bij sterren als in de Adventure 165. Deze tent is gemakkelijk in gebruik, waardoor hij ideaal is voor een spontaan weekendje weg. De daktent ontvouwt zichzelf binnen een paar seconden tot een comfortabele slaapruimte voor twee personen. De daktent is voorzien van twee grote ramen, een muskietennet, een van binnenuit afsluitbare weersbescherming en een groot regenscherm, dat ook bij hevige regen ventilatie mogelijk maakt. Wil je graag meer leefruimte bij je tent? Kies dan ook voor de Adventure ondertent, dit is dan dé oplossing voor jou! De ondertent is verkrijgbaar in verschillende grootten en behoort tot een van de optionele extra’s die Dakop aanbiedt. Op de auto is de daktent een compact pakket en nauwelijks merkbaar.

De voor- en nadelen

De Campwerk daktent heeft veel interessante voordelen. De daktent staat bekend om de vele ramen. Dit zorgt s’avonds voor een mooi uitzicht en overdag voor veel licht in de tent. Daarnaast is de daktent gemakkelijk in gebruik, binnen no-time heb je de tent ontvouwen tot een comfortabele slaapplek! Op de auto is de daktent een compact pakket dat je niet tot nauwelijks zult horen. Reis je met een hoger voertuig? Dan zul je er rekening mee moeten houden dat je veel moet klimmen en klauteren, de rits van de hoes moet je namelijk losmaken om de hoes te verwijderen. Ook om de ladder pakken moet je weer omhoog. Een ander nadeel is dat een natte soft shell daktent meer tijd nodig heeft om te drogen dan een hardshell daktent vanwege het grotere oppervlak van het tentdoek.

Een Campwerk daktent huren

Waarom huren bij Dakop?

Een daktent geeft je vrijheid, je kunt gaan en staan waar en wanneer je wil. Dakop heeft verschillende merken en modellen daktenten die ze verhuren en verkopen tegen scherpe prijzen. Dakop heeft een ruim aanbod daktenten en daarnaast verhuren en verkopen ze accessoires. Heb je interesse in het kopen van een daktent maar twijfel je nog? Huur dan eerst een keer een daktent bij Dakop, met eventuele optie tot koop. Hierdoor kun je altijd eerst kijken of een daktent iets voor jou is. Daarnaast ben je altijd welkom in onze showroom voor eventuele vragen of voor deskundig advies.

Een Campwerk daktent bij Dakop!

Wij zijn echte kampeerliefhebbers die mensen graag willen voorzien van een kwalitatief goede daktent. Door de samenwerking met diverse dealers waaronder Campwerk, is het mogelijk om voor scherpe prijzen daktenten te kunnen huren of kopen. Waarom bij Dakop een Campwerk daktent huren? Bij Dakop kan je terecht voor deskundig advies en eventuele vragen over het merk of de daktent zelf. Goed contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Op de rest van de website, op Facebook en op Instagram kunt u meer informatie vinden over de Campwerk daktent en de rest van het aanbod daktenten die Dakop verhuurt en verkoopt!

Contact