Uitzicht vanuit je daktent over het water; dat wil je!

Dakop daktent Skycamp uitzicht vanuit je daktent

Lees de ervaring van Kenneth en Nick

Bas, mede-eigenaar van Dakop, sprak met Kenneth en Nick nadat zij een daktent gehuurd hadden bij Dakop. Ze waren dolenthousiast en hebben hun verhaal met ons gedeeld. Waar het uiteindelijk toe geleid heeft? Dat lees je hieronder…

“Er een paar dagen tussenuit”

Kenneth en Nick hebben het hele jaar hard gewerkt en willen er een paar dagen tussenuit. Een daktent lijkt ze een mooi kampeermiddel en met nog een vriend komen ze bij DakOp daktenten de Skycamp 2.0 ophalen. Deze past prima op de bus die Kenneth voor zijn werk gebruikt.

Uitzicht vanuit je daktent over het water

Heerlijk uitgelaten gaan ze met z’n drieën naar de stadscamping in Deventer om hier gezellig de boel op zijn kop te zetten. Binnen het uur wordt een filmpje gedeeld hoe prachtig de Skycamp daktent zich heeft ontvouwen tussen de overige kampeermiddelen langs de IJssel. Ze hebben een gaaf uitzicht over het water vanuit de daktent. Enkele dagen later komen er een handvol foto’s voorbij van een gezellig tafereel op een camping in Valkenburg.

Nu op naar Zweden!

Het avontuur met de daktent krijgt nog een vervolg vertelt Bas. Het was niet alleen “het uitzicht van je daktent” wat de mannen zo enthousiast maakte. Het gevoel van vrijheid en gemak heeft ervoor gezorgd dat de volgende stap gezet wordt.

Eigenaar van de Skycamp 2.0

De jongens zijn ondertussen zo enthousiast geworden van het reizen met een daktent van DakOp, dat ze dolgraag de trotse eigenaar willen worden van de daktent en hiermee een reis willen maken door Zweden. Door de grote vraag naar daktenten is de levering beperkt, maar gelukkig is nog één Skycamp op voorraad die voor de jongens wordt gereserveerd.

Op naar Zweden

Wanneer de huurperiode er op zit wordt de huur daktent verwisseld voor een nieuwe Skycamp met verschillende accessoires zoals opbergzakken, een ondertent en een anticondensmatras. Binnen afzienbare tijd vertrekken de mannen naar Zweden, hopelijk zien ze nog kans om filmpjes, foto’s en hun prachtige verhalen met ons te delen!

Altijd een mooi uitzicht vanuit je daktent?

Doordat je hoog boven de grond kampeert, op het dak van je auto of bus, kijk je over de andere tenten op de camping heen. De combinatie van veel openingen in de daktent (en het kiezen van een prachtlocatie…) geeft je een geweldig uitzicht vanuit je daktent.

De IKamper Skycamp 2.0

De iKamper Skycamp 2.0 daktent is een van onze favoriete oplossingen wanneer we er spontaan een paar dagen tussenuit willen. De daktent staat bekend om het gemak waarmee hij wordt opgezet, tentstokken zijn verleden tijd. De Skycamp 2.0 is goed voorbereid op alle weersomstandigheden, zelfs met storm en windkracht acht blijft de daktent stevig staan. Dit komt onder andere door de sterke bodem. Ook isoleert de daktent goed tegen geluid en kou. Op de auto is de daktent niet tot nauwelijks te horen.

Het uitzicht door het panorama venster

De daktent is voorzien van een groot PVC-panorama venster boven het slaapgedeelte. Gedurende de dag laat het venter het  zonlicht naar binnen en in de nacht heb je uitzicht over de sterrenhemel. Dit zorgt voor een geweldig uitzicht vanuit je daktent! De vensters hebben drie lagen. De eerste laag is een horrengaas, die alle insecten buiten houdt. De tweede laag is doorzichtig folie, dat bescherming biedt tegen regenbuien en tegelijkertijd het licht binnen laat. De derde laag is de buitenlaag die ervoor zorgt dat niemand van buitenaf de tent in kan kijken.

Uitzicht vanuit je daktent

Dakop: het uitzicht vanuit je daktent

Wij zijn echte kampeerliefhebbers die mensen graag willen voorzien van een kwalitatief goede daktent. Door de samenwerking met diverse dealers is het mogelijk om voor scherpe prijzen daktenten te kunnen huren of kopen. We hebben een ruim aanbod  daktenten waaronder veel daktenten met ramen en vensters. Hierdoor ben je verzekerd van een gaaf uitzicht over je vakantie bestemming of ’s avonds van de sterrenhemel. Wil je dit zelf ervaren? Kom langs op afspraak in onze showroom in Hengelo. Je bent altijd welkom voor vragen of deskundig advies. Meer ervaringen en informatie vind je op de rest van de website, onze Facebookpagina en Instagram!

Contact