Skycamp 2.0 & mini-caravan

Flexibel op vakantie

De IKamper Skycamp 2.0

De hardshell daktent Skycamp 2.0 is de daktent waarmee je er ieder moment van het jaar op uit kunt. Een spontaan weekendje weg? Plannen voor een gaaf avontuur? De Skycamp 2.0 maakt flexibel op vakantie gaan mogelijk. En dat op je eigen auto! De daktent kan daarnaast ook op een terreinwagen of een mini-caravan van Oehoe worden geplaatst. Benieuwd naar wat de Skycamp 2.0 zo bijzonder maakt? Lees verder!

De voordelen van de Skycamp 2.0

De Skycamp 2.0 staat voornamelijk bekend om het gebruiksgemak. De daktent ontvouwt zich namelijk binnen zestig seconden tot comfortabele slaapplek met veel ruimte. Ook het opbergen van de daktent kost maar zestig seconden. Hierdoor staat plezier voorop. Met de bijbehorende ondertent is er een optie voor het creëren van nog meer ruimte. Zo kun je er gemakkelijk met 2-4 personen op uit. De dakkoffer, waar de tent zich in bevindt, is erg stevig. Zo hoef je je nooit zorgen te maken tijdens het rijden met de Skycamp 2.0.

Avontuur

Mini-caravan

Wij hebben gezien hoe klanten met een auto, mini-caravan en de Skycamp 2.0 spontaan een weekje weg zijn geweest. Dit noemen wij het toppunt van avontuur! De mini-caravan van Oehoe is voorzien van een keukentje met eenpitsgasstel, een keukenkraan met spoelbak en een elektrische koelbox. Het tweepersoonsbed dat er in zit is 1,40 bij 2 meter en je kunt het ombouwen tot een zitbank. Samen met de Skycamp 2.0 en de bijbehorende ondertent is dit een perfecte combinatie!

Het hele jaar door

Doordat de tent makkelijk is in gebruik, je voldoende ruimte hebt en nooit hoeft na te denken over een slaapplek, kan je er ieder moment van het jaar op uit. Je rijdt naar je gekozen bestemming, vouwt de daktent uit en bent klaar om van je vakantie te genieten. De flexibiliteit is een van de redenen waarom de Skycamp 2.0 behoort tot een van onze favorieten.

Een daktent bij Dakop!

Wij zijn echte kampeerliefhebbers die mensen graag willen voorzien van een kwalitatief goede daktent. Door de samenwerking met diverse dealers is het mogelijk om voor scherpe prijzen daktenten te kunnen huren of kopen. Waarom bij Dakop een daktent huren? Bij Dakop kan je terecht voor deskundig advies en eventuele vragen over het merk of de daktent zelf. Goed contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Op de rest van de website, op Facebook en op Instagram kunt u meer informatie vinden over de Campwerk daktent en de rest van het aanbod daktenten die Dakop verhuurt en verkoopt!

Contact